Pólóblúz, tunika, farmerblúz, leggings, női kabát - A Tchibo webáruház heti női ruha kínálatából válogattunk

A Tchibo webáruházban hetente változó kínálat található. Ezen a héten őszi divat, női ruhák érkeztek a webshopba, ezen ruhadarabok között böngésztünk most.
Pólóblúz, tunika, farmerblúz, leggings, női kabát - A Tchibo webáruház heti női ruha kínálatából válogattunk

Fekete párja a női pólóblúz lehetne, amely azonos, nyomott virágmintával készült, de ezúttal sötét alapon. A viszkóz-sztreccs anyagból készült felső esetén nincs a vállrészen található hímzés, de a kerek nyakkivágást ennél a darabnál is V-alakú hasíték dobja fel. A nyakkivágás díszszegélyén megkötőt találunk, amelynek végén ezen a felsőn a bojt helyett sima fém záróelem található. A derékrész és az ujjvégek rugalmas szegélye ebben az esetben is lezser megjelenést biztosít.

A női tunika szintén nyomott virágmintás, szintén fekete alapon. Az enyhén A-vonalú szabásával lezser, üde megjelenésű darab a nőies sziluettet sem rejtegeti, alsó szegélyénél és nyakkivágásánál pedig elegáns fekete betétek díszítik. A kerek nyakkivágáson a pólóblúzhoz hasonlóan V-alakú hasíték található, amelyet mutatós szegecsek díszítenek.

Kék színben kapható a női farmerblúz, amely farmernadrágokhoz, de más alsókhoz is igazán mutatósan passzol! A puha, pamut-sztreccs anyagú felső kellemesen simul a bőrre, részletgazdag kidolgozása pedig különlegessé teszi: a váll- és a hátpasszé western stílusú, elöl, a gallérjánál pedig mutatós megkötő díszíti. A lekerekített alsó szegélyű blúzon két patentgombos mellzseb, ujjain pedig mandzsetta és gombok találhatók – ezek pedig kellemes gyöngyházfényűek, amitől a blúz még különlegesebbé válik!

Szoknya és felső párosítgatása helyett egyszerű, mégis csinos egyberuhát is választhatunk. A sötétszürke színben kapható, lezser jacquard ruha kényelmes, egyszerű és elegáns – vagyis mindig bátran felvehetjük, hiszen mindenhol megjelenhetünk benne! A melírozott hatású ruhán a nyakkivágásnál és a két bevágott zsebnél is látható a visszafogott, mégis mutatós szegecses rátét, amelytől az amúgy egyszerűbb darab igazán karakteressé válik.

A bordó, bojtos megkötős pólóblúzra emlékeztet a fekete alapon fehér virágmintás, megkötős női ruha, melynek vállrészein mutatós hímzés látható. A kellemesen puha, viszkóz-sztreccs anyagú ruhán az alakot előnyösen kiemelő, bojtos megkötő található a derékrészen, így az enyhén A-vonalú darab nem rejti majd el a nőies formákat! A ruhán két bevágott zsebet is találunk, hogy a legfontosabb apróságok mindig kéznél legyenek, az ujjak végén pedig rugalmas szegély van.

A ruhákhoz harisnyák mellett más alsók közül is választhatunk: a kínálatban szereplő leggings például kétféle díszítéssel is megtalálható! A különösen puha és kényelmes biopamuttal készült pamut-sztreccs anyag nem átlátszó, derékrésze rugalmas és kényelmes, maga a leggings mégis különleges, hiszen alul csipkeszegélyes, valamint oldalt szegecses rátéttel rendelhető.

A hűvösebb időben melegebb kabátokra is szükség lehet, és mi lehet jobb egy csinos kabátnál, ha nem két csinos kabát? A kifordítható, steppelt kabát egyik oldala fekete, másik pedig szürke, a kettő között pedig könnyű, meleg köztes réteg gondoskodik a hideg elleni védelemről. A mindkét oldalán enyhén csillogó felületű anyagból készült kabát bécsi varrása biztosítja a nőies sziluettet, miközben az apróságoknak két-két bevágott zsebben találunk helyet az elöl végigfutó cipzárral és kapucnival is ellátott darabon.

Kapcsolódó cikkek

A jó vadászati ruházat fontossága

A jó vadászati ruházat fontossága

Akár tapasztalt vadász, akár csak most kezd bele ebbe az izgalmas sportba, tudnia kell, hogy a megfelelő vadászruházat fontos a sikerhez.