Hévízi szépülés és relaxáció

Mondunk pár tippet hozzá.
Hévizi wellness - mondunk pár tippet hozzá

Hévízi szépülés és relaxáció

Ősszel és télen kiemelt figyelmet kell fordítanunk a bőrápolásra, hiszen a hideg időjárás miatt fokozott védelemre szorul a bőrünk, de még a hajunk is. A lelkünk ápolásáról sem szabad elfeledkeznünk, hiszen a téli időszakban hamarabb sötétedik, kevesebb napfény ér bennünket és a hideg, szeles, időben a kedélyállapotunk is jelentősen lecsökkenhet. A stresszes életmód miatt pedig fokozottabban ügyelnünk kell a kikapcsolódásra. Ezt a célt szolgálják az úgynevezett wellness hétvégék, wellness pihenések. A hévízi Hotel Palace**** kiválóan alkalmas arra, hogy testileg és lelkileg feltöltődjünk és regenerálódjunk.

Wellness és spa szolgáltatások a hotelben

A hotelben olyan wellness és spa szolgáltatásokat vehetünk igénybe, amelyek a testi megújulást és a lelki regenerációt segítik. A szolgáltatások körébe tartozik az élmény-wellness medence nyakzuhannyal, a pezsgőfürdő, a gőzkabin, a dézsazuhany, a finn és a bio aroma szauna.

A finn szauna többek között javasolható szív-és érrendszeri megbetegedések esetén, de az igénybevétele előtt érdemes a kezelőorvossal konzultálni. A szauna rendszeres használata hatékonyan oldja a stresszt és segít az alvási problémákon. A forró gőz az ízületekre és az izmokra is jó hatással van, hiszen csökkenti a fájdalmat. A finn szauna még a menopauza kellemetlen tüneteit is csökkenti. A szauna csökkenti a légúti megbetegedések tüneteit, enyhíti a gyulladásos fájdalmakat és még a bőrt is egészségesebbé varázsolja.

A bio aroma szauna részt vesz a bőr méregtelenítésében és az immunrendszer erősítésében. Az aromaterápia és a szauna kombinációja a légzőszervi betegségekre is kedvező hatással van. Amellett, hogy serkenti a vérkeringést, a stressz oldását is elősegíti.

Beauty kezelések- masszázs

A szolgáltatások körében a különféle masszázsok is helyet kaptak. A klasszikus masszázsok között megtalálható a svéd masszázs, az illóolajos aromamasszázs, a szőlőmag olajos hátmasszázs, a szőlőmag olajos egész test masszázs és a relaxáló egész test masszázs.

Az alternatív masszázsok is nagyon közkedveltek a vendégek körében. A következő masszázsok közül lehet válogatni: yumeiho masszázs, thai masszázs, 100 perces thai masszázs, shiatsu masszázs, talpreflexzóna masszázs, és nyirokmasszázs, amelyet csak egy-egy testrészre, illetve egész testre is lehet kérni.

Az arc és dekoltázs masszázsnak a hölgyek és a férfiak egyaránt örülhetnek, hiszen ezek a kezelések csökkentik a bőr öregedését, mivel a szövetek rugalmasságának helyreállításában van kitüntetett szerepük.

10 évet is fiatalodhatunk

A CARAT szépségklinikán a Pascaud egyedülálló bőrfiatalító koncepciója segítségével akár 10 évvel fiatalabban érkezhetünk haza a szállodából. A szépségklinika szakemberei szakszerű tanácsokkal látnak el, illetve információt szolgáltatnak a Pascaud öregedés elleni formulával kapcsolatban.

Haj és körömápolás

A Hotel Palace**** nem csupán a testi – lelki feltöltődést biztosítja, de a Furia Beauty szolgáltatásai szerint új frizurával térhetünk haza, sőt mi több, kérhetünk pedikűrt, manikűrt, kéz –és lábápolást, műkörömépítést, lakkozást, szemöldök –és szempillafestést, és még füllyukasztást is.

Kapcsolódó cikkek

Barlang fölé épült az ország egyik legkülönlegesebb szállodája, a Hunguest Hotel Pelion

Barlang fölé épült az ország egyik legkülönlegesebb szállodája, a Hunguest Hotel Pelion

Mesés környezetben pihenhetünk, töltődhetünk és gyógyulhatunk Tapolcán.

Hévizi wellness - mondunk pár tippet hozzá

Hévízi szépülés és relaxáció

Ha fáradtak vagyunk, akkor Hévíz egy remek kikapcsolódást és feltöltődést ígér.

Mexikó szelleme: Utazás a tequila világába

Mexikó szelleme: Utazás a tequila világába

A tequila, gazdag történelemmel és összetett gyártási folyamattal rendelkezik, amely megkülönbözteti más szeszes italoktól.