Alapvető grillező eszközök és tartozékok

A grillezés nagyszerű módja az ételek elkészítésének, de a sikeres grillezéshez szükséges eszközök és tartozékok nem mindenkinek ugyanazok.
Alapvető grillező eszközök és tartozékok

Bár a grillezéshez szükséges eszközök és tartozékok sokféle formában, méretben és árban kaphatók, nincs szükség a legújabb kütyükre és díszes grillezési eszközökre. Egy egyszerű fogókészlet és egy grillrács-készlet nagyban megkönnyítheti a folyamatot, az egyszerű grillezőeszközök pedig hihetetlenül sokoldalúak és olcsók.

A legfontosabb grillezési kellék a pontos hőmérő. A MEATER hőmérő jó példa erre. Ez az elektronikus hőmérő vezeték nélküli kapcsolattal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy okostelefonjáról vagy tabletjéről távolról is ellenőrizheti a hőmérsékletet. A grillezett ételek ízének fokozására használhatsz egy fából készült grillkaparót is. Ez a fajta grillkaparó biztonságosabb, mint a drótból készültek, cédrusból készült, és palacknyitó fogantyúval és bőrmarkolattal rendelkezik.

A grillezéshez más eszközök is elengedhetetlenek, például egy öntöttvas serpenyő. Az öntöttvas serpenyő képes a magas hőmérsékletet elviselni, a tapadásmentes felület pedig könnyen tisztítható. Az osztrigák egyenesen a grillről tálalva ebben a serpenyőben nagyon finomak, és kedvenc tenger gyümölcseinek tálalásához is használhatja ezt a serpenyőt. A grillezéshez ideális a hőálló szilikon ecset. A praktikus huroknak köszönhetően a grill mellé pakolhatja, amikor nincs használatban.

A fogó egy másik alapvető grillező eszköz. Kis mérete ellenére a grillkefével könnyedén megtisztíthatja a grill minden területét. A fából készült nyél a hosszan tartó használat miatt tönkremehet. A műanyag nyéllel ellátott fogók jó választásnak bizonyulnak. Ráadásul forró vízbe mártogathatók anélkül, hogy a korrózió veszélyét kockáztatnák. Egy jó fogókészlet segítségével könnyedén grillezhet nagy bordákat vagy T-csontokat.

Egy grillkötény megkönnyítheti a munkát. Ez a kötény mosógépben mosható, és kiváló választás a grillezéshez. Négy zsebbel és törülközőhurokkal rendelkezik. Tökéletes kiegészítő a grillezéshez.

A grillsúroló blokk egy másik alapvető grillező eszköz. Ez nem csak egy kaparó, hanem egy mindenre alkalmas grillrács tisztító eszköz. Kerekített kampókkal ellátott fémrudakból készült, és a rúd típusú rácsokat tisztítja, de az öntöttvas rácsokat nem tisztítja. Emellett rugalmasságot biztosít a forró rostély mozgatásához és az oldalsó zsanérok megfordításához a faszén hozzáadásához. A grillsúroló blokk készlet gazdaságos választás.

A nagy teherbírású zománcozott acélból készült kocsi egy másik alapvető grillező eszköz. Hordozható és strapabíró. Kerekekkel rendelkezik, így könnyen mozgathatja egyik helyről a másikra. Egy másik fontos tartozék egy tömlő a grillterület tisztításához. Ezzel a tartozékkal könnyen, minimális erőfeszítéssel tisztíthatja meg a grillt. A grill tisztításához egy faszénsúroló kefét és egy tömlőt is használhat.

Grill ház pedig itt kapható.

Kapcsolódó cikkek

A jó matrac 5 előnye

A jó matrac 5 előnye

Egy jó éjszakai alvás csodákra képes a testeddel és az elméddel.

Alapvető grillező eszközök és tartozékok

Alapvető grillező eszközök és tartozékok

A grillezés nagyszerű módja az ételek elkészítésének, de a sikeres grillezéshez szükséges eszközök és tartozékok nem mindenkinek ugyanazok.

Hogyan telepítsük az elektromos fűtést?

Hogyan telepítsük az elektromos fűtést?

Segítünk néhány fontos tanáccsal.