Alapvető grillező eszközök és tartozékok

A grillezés nagyszerű módja az ételek elkészítésének, de a sikeres grillezéshez szükséges eszközök és tartozékok nem mindenkinek ugyanazok.
Alapvető grillező eszközök és tartozékok

Bár a grillezéshez szükséges eszközök és tartozékok sokféle formában, méretben és árban kaphatók, nincs szükség a legújabb kütyükre és díszes grillezési eszközökre. Egy egyszerű fogókészlet és egy grillrács-készlet nagyban megkönnyítheti a folyamatot, az egyszerű grillezőeszközök pedig hihetetlenül sokoldalúak és olcsók.

A legfontosabb grillezési kellék a pontos hőmérő. A MEATER hőmérő jó példa erre. Ez az elektronikus hőmérő vezeték nélküli kapcsolattal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy okostelefonjáról vagy tabletjéről távolról is ellenőrizheti a hőmérsékletet. A grillezett ételek ízének fokozására használhatsz egy fából készült grillkaparót is. Ez a fajta grillkaparó biztonságosabb, mint a drótból készültek, cédrusból készült, és palacknyitó fogantyúval és bőrmarkolattal rendelkezik.

A grillezéshez más eszközök is elengedhetetlenek, például egy öntöttvas serpenyő. Az öntöttvas serpenyő képes a magas hőmérsékletet elviselni, a tapadásmentes felület pedig könnyen tisztítható. Az osztrigák egyenesen a grillről tálalva ebben a serpenyőben nagyon finomak, és kedvenc tenger gyümölcseinek tálalásához is használhatja ezt a serpenyőt. A grillezéshez ideális a hőálló szilikon ecset. A praktikus huroknak köszönhetően a grill mellé pakolhatja, amikor nincs használatban.

A fogó egy másik alapvető grillező eszköz. Kis mérete ellenére a grillkefével könnyedén megtisztíthatja a grill minden területét. A fából készült nyél a hosszan tartó használat miatt tönkremehet. A műanyag nyéllel ellátott fogók jó választásnak bizonyulnak. Ráadásul forró vízbe mártogathatók anélkül, hogy a korrózió veszélyét kockáztatnák. Egy jó fogókészlet segítségével könnyedén grillezhet nagy bordákat vagy T-csontokat.

Egy grillkötény megkönnyítheti a munkát. Ez a kötény mosógépben mosható, és kiváló választás a grillezéshez. Négy zsebbel és törülközőhurokkal rendelkezik. Tökéletes kiegészítő a grillezéshez.

A grillsúroló blokk egy másik alapvető grillező eszköz. Ez nem csak egy kaparó, hanem egy mindenre alkalmas grillrács tisztító eszköz. Kerekített kampókkal ellátott fémrudakból készült, és a rúd típusú rácsokat tisztítja, de az öntöttvas rácsokat nem tisztítja. Emellett rugalmasságot biztosít a forró rostély mozgatásához és az oldalsó zsanérok megfordításához a faszén hozzáadásához. A grillsúroló blokk készlet gazdaságos választás.

A nagy teherbírású zománcozott acélból készült kocsi egy másik alapvető grillező eszköz. Hordozható és strapabíró. Kerekekkel rendelkezik, így könnyen mozgathatja egyik helyről a másikra. Egy másik fontos tartozék egy tömlő a grillterület tisztításához. Ezzel a tartozékkal könnyen, minimális erőfeszítéssel tisztíthatja meg a grillt. A grill tisztításához egy faszénsúroló kefét és egy tömlőt is használhat.

Grill ház pedig itt kapható.

Kapcsolódó cikkek

A jó matrac 5 előnye

A jó matrac 5 előnye

Egy jó éjszakai alvás csodákra képes a testeddel és az elméddel.

Kéziszerszámok famegmunkáláshoz

Kéziszerszámok famegmunkáláshoz

Mielőtt elkezdené összeszerelni első szerszámosládáját, érdemes beruházni néhány faipari kéziszerszámba.

Hogyan telepítsük az elektromos fűtést?

Hogyan telepítsük az elektromos fűtést?

Segítünk néhány fontos tanáccsal.